TJÄNSTER

Vad kan vi göra för dig?

Låt oss hjälpa er med det tekniska så kan ni koncentrera er på det ni gör bäst.

Webdesign

Vi utvecklar hemsidor åt företag ni enkelt uppdaterar själv.

Domäner

Registrera domäner är en av de saker vi kan fixa åt er. 

Grafisk design

Vi hjälper er att ta fram orginal till trycksaker och logotyper.

Utbildningar

Det finns möjlighet att få utbildning på hur ni sköter er hemsida.

Webhotell

Behöver ni ett webhotell kan vi hjälpa er att registrera det.

Reklam

I princip allt du kan sätta en logga på kan vi ta fram åt er.

title-wave.png

Vill du också ha en sida som ser bra ut i mobilen?

Alla hemsidor vi bygger gör vi responsiva vilket betyder att de ser bra ut i alla plattformar. Dator, ipads och telefoner.

Hur kan man få en sådan kraftfull hemsida till så bra pris?
Här förklarar vi lite om systemet vi använder.

Joomla som system

Vi använder oss av ett system som heter Joomla och är ett av världens största system för hemsidor.

Systemet är gratis

Systemet bygger på så kallad open source och hundratals utvecklare har förbättrat Joomla sedan den första versionen släpptes 2005. Denna enorma ansträngning har gjort Joomla! väldigt populär, enkel att använda, stabil och säker.

Enkelt att bygga ut

Joomla har tusentals tillägg och mallar så att du kan anpassa din webbplats så att den passar dina specifika behov.

Många kan hjälpa er

Eftersom Joomla som system är så välkänt och populärt så behöver ni inte binda upp er till en utvecklare som kan hjälpa er vid problem. Detta är en fördel för er som företag om ni skulle vilja ha hjälp på annat håll.

Enkla uppdateringar

En av de stora utmaningarna med vilken programvara som helst är att hålla den uppdaterad. Lyckligtvis är Joomla byggt för att vara enkelt att uppdatera även om man inte har kunskap om webdesign i övrigt eller krångliga koder.

Liten kan vara en fördel

Vi föredrar att jobba på ett personligt plan och nära våra kunder, inte alltid geografiskt men våra kunder vet att de kan höra av sig till oss när det passar dem så hjälper vi dem så fort vi kan.

Personlig kontakt

Vi föredrar att jobba på ett personligt plan nära våra kunder, kanske inte alltid geografisk sett men våra kunder vet att de kan höra av sig nästan när som helst för att få hjälp med något eller om de behöver fråga något. 

Erfarenhet

Vi har jobbat med detta hemsidesystem i över tio år och vi kan lösa det allra mesta åt våra kunder, ännu idag har vi inte tackat nej till något jobb för att det varit för stort eller för svårt.

Proffs på hemsidor

För att våra kunder ska få det bästa till ett bra pris så väljer vi oftast att köpa in designer av proffs till våra kunder för att sedan utveckla dessa vidare. Jämfört med att vi ska göra ett sådant jobb själv så skiljer det massor av pengar, så varför uppfinna hjulet fler gånger än nödvändigt.

Ligger i framkant

I och med tidigare punkt så betyder det också att vi hela tiden kan erbjuda våra kunder det senaste på marknaden av utveckling och design till ett bra pris.

Behöver jag ett webhotell?

Ja, det behöver man om man ska ha en hemsida. Ett webhotell är en plats där alla dina filer som formar din hemsida ligger. Förenklat är det en dator som står någonstans där du hyr in dig. Även för att kunna skicka mail från din hemsidas adress behöver du ett webhotell.

Vad är en domän?

En domän är en vidarepekning av ett namn till ditt webhotell. Det behöver man för att ha en adress på internet t ex: dinhemsida.se. Domän och webhotell går oftast hand i hand.

Har ni webhotell och domän?

Vi har inget eget webhotell utan det överlåter vi till de som har resurser för att ha det bästa. Däremot så använder vi oss av Loopia för att vi kan då lägga till oss själva som teknisk kontakt och kan hjälpa er enkelt.

Hur gör jag?

Vill ni komma igång med en hemsida så kontaktar ni oss och får en offert, vi behöver veta lite om er och vad ni gör samt hur stor hemsida ni vill ha bara.

Hur lägger jag upp hemsidan?

Det behöver ni inte göra, vi hjälper er med allt sådant. Ni behöver bara veta vad er nya hemsida ska innehålla så fixar vi resten.

Behöver jag kunna "koda"?

Nej, det är hela tanken med ett system som detta. Inga krångliga koder som HTML, PHP, ASP, CSS och andra benämningar ni kanske hört. Ni kan enkelt uppdatera er hemsida själv när vi är klara. Är det mer avancerade saker som ska göras sedan så kan vi hjälpa till då.

fa fa-commenting-o

Missade vi något som du funderade på?

Search