Personlig Design

Personlig Design

En hemsida och webshop har vi skapat för att underlätta för Personlig Design som tillverkar alla sina produkter för hand och egen design. Kolla in deras produkter!

Om företaget: 

Om mig

Mitt namn är Susanne Rehlin och jag är grundare till Personlig Design. Jag tillverkar allt för hand, skapar min egen design och ritar upp alternativa mönsterkonstruktioner för alla mina produkter. På så vis kan jag ansvara, säkra mina produkter samt vidareutveckla dem till något fantastiskt. 

För 20 år sedan fick jag min första symaskin och passionen för sömnaden har blivit en stor del av mig som jag utövar på min fritid. Jag är utbildad sömmerska, dekoratör/merchandiser och kommunikatör. Jag syr egna kläder till mig själv och familjen och använder alla mina produkter flitigt i vardagen.

Produkter

Alla produkter är omsorgsfullt handgjorda med egen design och unika detaljer.

Man fokuserar på tyger i begränsad upplaga som alltid är mjuka, följsamma mot huden och innehåller märkningen STANDARD 100 by OEKO-TEX® . 

I tillverkningsprocessen eftersträvar man att produkterna ska uppfylla funktion, komfort och passform, detta med egen mönsterkonstruktion som anpassas efter kundens behov. Produktutvecklingen är i ständig fokus och med många års användning och erfarenhet av produkterna så  säkrar man kvalité och passform för alla!

» Besök deras personligdesign.se 

 

Search